Jan van Heeren computerservice staat voor service!

 

Virussen op uw PC, alles werkt traag of netwerk problemen? Wilt U een nieuwe PC aanschaffen die aan uw specifieke wensen moet voldoen? Of wilt U uw oude PC laten opknappen voor Opa, Oma of de kinderen? Bel mij dan even voor een offerte op nummer: 06-20767031. U kunt mij vanaf maandag tot en met vrijdag bellen vanaf 8.00u. tot 22.00u. en op zaterdag en zondag vanaf 10.00u. tot 17.00u..

 

Kleine problemen los ik bij U thuis op. Het eerste uur reken ik €40,-- inclusief BTW. In dit uur los ik alle kleine problemen op en inventariseer ik grote(re) problemen.  Na dit uur geef ik u een prijsindicatie voor het oplossen van de problemen, die ik niet in 1 uur heb kunnen oplossen. U bent uiteraard vrij om hier wel of niet op in te gaan. Evean leden krijgen 10% korting op het uurloon.

Ik kan U wegwijs maken met uw computerprogramma's en daar samen met U een cursusprogramma voor opstellen waarbij we samen naslagwerk samenstellen.

 

Ik heb 20 jaar ervaring met computersystemen.  17 Jaar heb ik internetervaring en het eerste virus heb ik 10 jaar geleden verwijderd. Ik heb vanaf 1998 ervaring met computernetwerken. Ik werk en heb gewerkt met Windows (vanaf Windows 95 t/m Vista), Microsoft Office, Paintshop, Photoshop en gratis programma's zoals MSN en beveiligingsprogramma's.

Curriculum Vitae

U kunt ook mailen voor informatie naar: info@janvanheeren.nl

Home